• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Захист Вітчизни – почесний обов’язок кожного громадянина

Захист Вітчизни – почесний обов’язок кожного громадянина

2016-10-12

/Files/DSC_0450.JPG

Воєнний конфлікт на сході України поставив перед державою питання про необхідність створення боєздатних, мобільних, якісно підготовлених, всебічно забезпечених, професійних Збройних Сил. Школа не може стояти осторонь цих важливих для країни питань. Перед нами постає завдання – сформувати позитивне ставлення учнівської молоді до військової служби та бажання служити у Збройних Силах України.

З цією метою в нашій школі проводяться заходи, які сприяють створенню позитивного ставлення старшокласників до професії військовослужбовця. При організації заходів, враховуються побажання школярів. Учні прагнуть випробувати себе, розвинути свої фізичні якості, реалізувати бажання бути незалежними та самостійними, побачити світ, набути військову спеціальність, яка може знадобитися у цивільному житті.

В цьому їм допомагає вчитель предмету «Захист Вітчизни» Чаюк В.С. Під час уроків та позаурочних заходів він інформує учнів про перспективи та можливості військової служби, умови вступу, порядку її проходження та переваги служби.

За його ініціативи в школі постійно організовуються зустрічі учнів з учасниками АТО, проводяться екскурсії у військові частини, де учні мають змогу поспілкуватися з діючими військовослужбовцями, дізнатися про їх повсякденну діяльність, матеріальне та фінансове забезпечення, соціальні пільги та захищеність військовослужбовців.

Також в школі використані можливості інформаційно-рекламних стендів, на яких відображена повсякденна діяльність військовослужбовців та військових частини.

/Files/DSC_0490.JPG

/Files/DSC_0354.JPG

/Files/DSC_0457.JPG

/Files/DSC_0452.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi