• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у Європейському тижні місцевої демократії

Участь у Європейському тижні місцевої демократії

2014-11-03

/Files/images/ntegratsya/PA240051.JPG

У межах Європейського тижня місцевої демократії в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 відбулася зустріч старшокласників з начальником відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму Боднаром А. Зустріч проведена з ініціативи випускника школи першого заступника міського голови Нусера Е.

Цей захід пройшов у дуже теплій та довірливій атмосфері й мав за мету донесення до школярів інформації, так би мовити, з перших уст – про діяльність та основні принципи роботи Мукачівської міської ради.

У ході спілкування Боднар А. прагнув зорієнтувати старших школярів щодо основних напрямків діяльності міської ради у вирішенні місцевих проблем. Також Адік Васильович щиро й максимально повно намагався відповісти на запитання дітей. Перш за все школярів цікавили проекти, пов’язані з благоустроєм міста, налагодженням контактів між молоддю прикордонних територій тощо.

Проведення таких заходів, як цей, сприяє залученню майбутніх громадян до активного зацікавлення справами свого міста, регіону, а у недалекому майбутньому, можливо, – і до прийняття управлінських рішень./Files/images/ntegratsya/PA240028.JPG/Files/images/ntegratsya/PA240041.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi