• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч майбутніх студентів з тими, хто ними вже став

Зустріч майбутніх студентів з тими, хто ними вже став

2015-02-06

/Files/images/1 стиснений.jpg "Фірмовий" торт Школи під Замком

З метою профорієнтації, утвердження потягу до самовдосконалення старшокласників у Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 після дворічної перерви знову провели зустріч школярів 10 та 11 класів з минулорічними випускниками. Це сталося, як і колись, у день Оксани, 6 лютого.

Як і на минулих зустрічах, тут панував дух належності усіх до рідного навчального закладу, що дав путівку в омріяне життя, навчивши різним наукам, націлив на високі горизонти, зростивши в кожному індивідуальність.

Вчорашні школярі не лише захоплено ділилися своїми успіхами у нових «альма-матер», але й щиро сповідалися у всіх своїх минулих школярських гріхах. Вони переконливо радили нинішнім випускникам учитися і ще раз учитися, запевняли, що тільки високий рівень шкільної освіти та правильний вибір спеціальності є гарантом щастя майбутнього студента.

Свою особливу радість від зустрічі з колишніми учнями учителі, як завжди, виразили у частуванні всіх присутніх традиційним і дуже смачним тортом у вигляді замку Паланок. Вірили, що той, хто його з’їв, понесе у життя солодкий спогад про рідну Школу під Замком. І не перерветься ніколи ниточка добра від покоління нинішнього до прийдешнього.

/Files/images/3 стиснена.jpg

Випускники-2014, що відгукнулися на запрошення й прийшли на зустріч з школярами

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi